-

.Με τον Πέττα το «Αγαπώ Ζωγράφου»

Η δημοτική πρωτοβουλία «Αγαπώ Ζωγράφου» αποτελείται από νέους ανθρώπους που πιστεύουμε σε ένα μοντέλο συνεργασίας, το οποίο θα ενώνει τις υγιείς αυτοδιοικητικές δυνάμεις για το καλό του Δήμου Ζωγράφου.
Ως δημοτική πρωτοβουλία «Αγαπώ Ζωγράφου» θέλουμε να συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός Δήμου με συμμετοχικές δομές, αλληλεγγύη, διαφάνεια και αναπτυξιακή προοπτική.Το «Αγαπώ Ζωγράφου» έχει όραμα και θέλει να δώσει ευκαιρίες συμμετοχής στα κοινά στους νέους της πόλης μας.
Στην ιδρυτική μας διακήρυξη είχαμε τονίσει ότι θα επιδιώξουμε τη δημιουργία ενός πολυσυλλεκτικού σχήματος που θα έχει μπροστάρηδες νέους και άξιους ανθρώπους από όλους τους πολιτικούς χώρους, με κοινό παρανομαστή την όρεξη για προσφορά για το Δήμο που ζούμε και αγαπάμε.Για τους παραπάνω λόγους, και για να γίνει το όραμά μας πραγματικότητα, η Δημοτική Πρωτοβουλία «Αγαπώ Ζωγράφου» αποφάσισε για τις δημοτικές εκλογές του 2014 να συνεργαστεί και να συμπορευτεί με την Ανεξάρτητη Υποψηφιότητα του υποψ. Δημάρχου Ζωγράφου Αντώνη Πέττα.

Www.zografiotisEDO.blogspot.com

Www.zografiotisEDO.blogspot.com